SELAMAT MEMBACA... RAJIN-RAJIN LA TINGGAL KOMEN...

kawan2 sporting..

Google+ Followers

Wednesday, 2 January 2013

first day school..

SELAMAT TAHUN BARU!!! semua..
hari ni asyu penat sangat hahaha
tapi gatal tangan nak tulis entri ni..
huh..(mengeluh jap) tahun ni rasa nak pergi perang lak
pastu jadi peserta berani mati..
mana taknya tadi bru je dengan PBS dari cikgu bm.. rasa nak tercekik den..
tahun ni ketat sangat pemeriksaannya. sikit pun tak boleh salah..
klu salah letak koma kena potong marah. klu salah titik kena potong marah.. pendek kata MPM tahun ni asyik nak memotong je markah orang... sedew2...
pastu asyu x leh nak ponteng dah walaupun ada surat sakit. sebb setiap minggu ada ujian..
rasanya sebelum STPM penggal 2 asyu dah pengsan..
dengan kerja kursusnya.. YA ALLAH!!!
tu belum lagi PA.. sok je lah kita bertemu PA..
semestinya kena pusing satu Ipoh ni nak kumpul maklumat tuk kerja kursus..
Sejarah.. haih.. tak tau nak kata la..
kerja kursus nampak macam senang tapi entah la... tunggu je lah cikgu start..
ekonomi.. cara cikgu cakap tadi macam senang tapi asyu tahu tahun ni lagi susah sebab dah masuk bab akaun.. haih.. ingat dah lepas form 5 dah tak jumpa dah akaun ni.. sedew2..
apa pun tahun ni asyu berAZAM nak datang penuh walaupun asyu tengah sakit macam nak mati...
dan asyu nak belajar sungguh2.. klu tak kantoi lagu tu je lah asyu tahun ni...
semua tolong doakan asyu ye... please...
k la sat lagi petang sikit la asyu update bab baru tuk Kerana kau Anjelku..
bye2 love you all...hiks..hiks.. huhuhu

No comments:

Post a Comment

Dah baca Harap KOMEN Boleh bantu Asyu :)