SELAMAT MEMBACA... RAJIN-RAJIN LA TINGGAL KOMEN...

kawan2 sporting..

Google+ Followers

Wednesday, 16 January 2013

macam2 la...

aku pening tau dgn kwn2 aku...
bukan apa, aku tau la form 6 ni stress tapi... entah la susah nak cakap..
cikgu.*** tu tak salah la.. mmg dia macam tu pastu kau org nak buat camne?
dia buat ikut stail uni sbb tu dia ajar lagu tu...
bukannya dia x ajar langsung tapi dia ikut stail uni
ajar sekali, bagi latihan. kalau kau org tak faham pergi la cari pastu tanya la benda yg kau org tak faham tu..
bukannya dia x ajar langsung..
klu x faham lagi buat research... klu susah sgt tanya je kat kwn2 tak susah mana punkan?
kau org x fikir dia punya feeling, kalau la dia terdengar x ke kecik hati dia tu..
terus semua yg dia ajar lenyap dari otak korg(mybe aq sekali... ye la dia ajar aq skali tau)
fikir la kat dia jugak... dah la dia sorg je yg handle kelas form 6 untuk subjek **** dia sorg je tau tak?
dah la dia ada anak laki segala, korg nak dia bagi 100% perhatian kat korg ke?
so sila la prihatin dengan cikgu2 yg telah mengorbankan masa, kepala dan silap2 kewarasan mereka...

#kepada kwn2 yg terasa dgn aq.. aq mintak maaf. ni just untuk menyedarkan kepada sesiapa. just.. hargailah usaha cikgu2 kita. jgn lupa mintak ampun kalau dia dah tersakit hati dg korg! nnt tak berkat pulak ilmu tu....

No comments:

Post a Comment

Dah baca Harap KOMEN Boleh bantu Asyu :)