SELAMAT MEMBACA... RAJIN-RAJIN LA TINGGAL KOMEN...

kawan2 sporting..

Google+ Followers

Friday, 6 June 2014

FIRST GIVEAWAY by ASYU ASYURA

FIRST GIVEAWAY by ASYU ASYURA(TAMATTT)


Assalamualaikum semua ^__^

Huhuhu gementar pula rasanya. Ini first time Asyu buat giveaway... ops... dah confirm la tajuk entry pun first giveaway.

Okay
Nak kasi best sikit...

Senarai hadiah2nya ialahhhhh (cewahhh)

1. Novel Masih Aku Sayang
2. Dendam Ratu Ular (ada sign penulis)
3. Komik Nada Ichigo!
4. Komik Kasih Tak Berbalas.
5. Best Entry/Blog Review


Okay’ssss sekarang syarat2 penyertaan...

Confirm mudah, senang, dan selamat hahaha

1. Warga Negara Malaysia(Kalau luar... Asyu tak layan hahaha... bajet check ic je)

2. Berumur 10 tahun ke atas.

3. Follow blog Asyu ni J untuk yg ada blog




7. Buat satu entry yang paling gempak pasal entry ni kat blog korang and backlink ke entry ni.

8. Buat satu post kat FB pasal contast ni. tak payah gempak pun tak pe. Sekadar Promosi je

9. Letak link entry  korang sebagai bukti penyertaan kat kotak komen Asyu.


Syarat tambahan  untuk ::: Kalau tak ada blog hanya ada FB

1. Buat syarat 4, 5, 6.
2. Buat satu post pasal contast ni dgn ayat paling gempak korang:D
3. Tag Asyu dalam post korang.
#yg ni Asyu tengok like korang dan kreativiti ayat.


Tarikh tutup benda alah ni 12 Jun 2014.

Tarikh umum keputusan 15 Jun 2014.

Sila ALERT!!! Jangka masa tuntut hadiah 3 hari je.
Lepas 3 hari Asyu kasi dekat orang lain. Kira burn la!
Hahahaha semoga berjaya J

#mula2 nak pilih pemenang berdasarkan random.org. Tapi rasa cam tak adil pulak kalau x lebih 15 orang (bajet orang nak join je) Asyu pilih pemenang berdasarkan entry. Dan sila buat semua syarat2 tu... Asyu akan check >_<

Oh ya... benda yang turut Asyu perhatikan ialah kreativiti, mampu menarik minat orang untuk turut sertai, dan yang paling penting ayat sopan tauuu...


TAMATTT


31 comments:

  1. Sudah! Ini linknya, http://double-dwithdiary.blogspot.com/2014/06/first-giveaway-by-asyu-asyura.html

    Ada beberapa ayat itu 'sangat' sopan sebab hanya mahu tambah perisa kenakalan.

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum, kak Asyu Asyura :) Ini link http://ainarahimar.blogspot.com/2014/06/first-giveaway-byasyu-asyura.html

    Hehe, fiirst time join GA kat blog :P tak tahu nak buat entri yang macam mana. Harap macam ni lah kut.. Hehe.. Ayat pun sopan santun :) Heee.. Masih adakan GA ni !

    ReplyDelete
  3. Join ^.^ Sorry entri tak gempak :/
    http://atiqahamelya.blogspot.com/2014/06/first-giveaway-by-asyu-asyura.html

    ReplyDelete
  4. http://misskitty12.blogspot.com/2014/06/first-giveaway-by-asyu-asyura.html

    ReplyDelete
  5. Saya join ^^
    http://wani-siulatbuku.blogspot.com/2014/06/first-giveaway-by-asyu-asyura.html

    ReplyDelete
  6. bismillah saya join :)
    http://twinkleeestar.blogspot.com/2014/06/first-giveaway-by-asyu-asyura.html

    ReplyDelete
  7. Akk laling. saya join :D haha
    http://nuraainms.blogspot.com/2014/06/giveaway-from-laling-p-from-akk-asyu.html


    -hanif-

    ReplyDelete
  8. Salam kak asyu
    dah join :) -> http://luahankutintaku.blogspot.com/2014/06/giveaway-by-asyu-asyura.html

    ReplyDelete
  9. Kak Asyu... Kita join!

    http://evoliaevola.blogspot.com/2014/06/first-giveaway-by-asyu-asyura.html

    ReplyDelete
  10. saya join
    http://giveaway-jom-santai-aje.blogspot.com/2014/06/first-giveaway-by-asyu-asyura.html

    ReplyDelete
  11. Jemput join :
    http://drshikinzainal.blogspot.com/2014/06/giveaway-ramadhan-1435h.html

    ReplyDelete
  12. Dah follow semua syarat;)
    http://drshikinzainal.blogspot.com/2014/06/first-giveaway-by-asyuasyura.html

    ReplyDelete
  13. Efa join. Entah apa efa merapu dalam entry tadi. Silap salah mohon ampun huhu.
    http://ciknurepaa.blogspot.com/2014/06/first-giveaway-by-asyu-asyura.html

    ReplyDelete
  14. kak asyu ! sengal join. ekekeke :3
    http://patrickcute97.blogspot.com/2014/06/first-giveaway-by-asyu-asyura.html

    ReplyDelete
  15. http://giveawaycontest-fatimah.blogspot.com/2014/06/first-giveaway-by-asyu-asyura.html

    dah join yo

    ReplyDelete
  16. Joinn. :))

    http://izzahyukiko.blogspot.com/2014/06/first-giveaway-by-asyu-asyura.html

    ReplyDelete
  17. Joined :D
    http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/06/first-giveaway-by-asyu-asyura.html

    ReplyDelete
  18. http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/06/first-giveaway-by-asyu-asyura.html

    ReplyDelete
  19. saya join
    http://www.iuzira.com/2014/06/first-giveaway-by-asyu-asyura.html

    ReplyDelete
  20. good luck kpd semua peserta ^_^

    ReplyDelete
  21. Assalamualaikum,saya dah join

    http://nanacomelbertudung.blogspot.com/2014/06/first-giveaway-by-asyu-asyura.html

    ReplyDelete
  22. Kak Asyu, sudah join~!! :D

    http://bloggeryaya3110.blogspot.com/2014/06/first-giveaway-by-asyu-asyura_8.html

    ReplyDelete
  23. Done join! :)
    http://eiracomeyh.blogspot.com/2014/06/first-giveaway-by-asyu-asyura.html

    ReplyDelete
  24. http://www.syuhadasalleh.my/2014/06/first-giveaway-by-asyuasyura.html

    ReplyDelete
  25. JOIN JUGAK

    http://macammacamcite.blogspot.com/2014/06/first-giveaway-by-asyuasyura.html

    ReplyDelete
  26. ana join
    http://adna2029.blogspot.com/2014/06/first-giveaway-by-asyu-asyura.html

    ReplyDelete
  27. SAYA JOIN...BISMILLAH

    http://iloveluhan.blogspot.com/2014/06/first-giveaway-by-asyu-asyura.html


    ReplyDelete
  28. jom singgah :) bismillah

    http://iloveluhan.blogspot.com/2014/06/giveaway-by-asyu-asyura.html

    ReplyDelete
  29. hai kak asyu ...jom join ....akak di tag

    http://misskitty12.blogspot.com/2014/06/beeuti-giveaway-2-by.html

    ReplyDelete
  30. http://umikasum.blogspot.com/2014/06/first-giveaway-by-asyu-asyura.html

    ReplyDelete
  31. Bismillahirrahmanirrahim...
    Adik (si cerpenis muda) join kak. :D
    Harap-harap bertuah~

    http://liyawinchester96.blogspot.com/2014/06/first-giveaway-by-asyu-asyura.html

    ReplyDelete

Dah baca Harap KOMEN Boleh bantu Asyu :)