SELAMAT MEMBACA... RAJIN-RAJIN LA TINGGAL KOMEN...

kawan2 sporting..

Google+ Followers

Saturday, 26 January 2013

OPPA GANGNAM STAIL!!!

      Oppa Gangnam Stail... Benda ni tak ada pun kaitan dengan Asyu.Asyu just nak discuss bende ni dengan korang. Pada Asyu la kan, tarian ni dah bosan asyu tengok. SERIUS! Asyu macam meluat pun ada. Ada part2 yang agak lucah. Betul! Bila Asyu cakap videoklip tu cam si** kan tak ada yang nak percaya..

     Tak tau la pulak kalau Asyu ni terlalu suci (ceh, puji diri sendiri lak!) Hahahaha Asyu menyampah tau... (tersentap sebenarnya)... Cewah... Nak tau apa yang Asyu menyampah sangat? Sebabnya Gangnam Dance ni dah jadi virus ke satu dunia. Cuba sebut negara yang tak terlibat..  ASyu nak tahu juga!

    Korang tak meyampah ke? dari la budak umur 2 tahun sampai la org tua yg setua-tuanya, semua tahu tarian ni. Kalau tanya rukun iman ke rukun Islam semua bantai gagap, haih, tak patut-tak patut! Asyu tak suka dgn benda ni sgt!!! Kalau korang hidangkan cerita Korea ke, lagu Korea ke, manga Korea ke tu Asyu still leh layan.. Klu lagu Oppa Gangnam ni Asyu jawab lagu ni..... Harap MAaf, Nombor Yang Anda Dail Tiada Dalam Perkhidmatan(tetiba je Asyu ni =__="")Hahaha.. Stop this Nonsence Asyu! Babat karang!

    Mana la tahu kalau ada dancer sesat dekat sinikan,{ckp thanks dulu sudi terjah blog ni} Asyu cabar korang cipta satu dance yang mampu influenze satu dunia!! Ceh, klu tak tahu nak wat dance camne.. bantai je tarian tradisional kita  cmpurkan dgn tarian sekarg mesti mcm debomkan2??? Hahaha okey Asyu dah mula merapu.. [Lempang kang!] hahaha cepat2 telefon ambulans Asyu dah hilang kewarasan bile cakap pasal Gangnam Stail!!!

    Okey la makin lama makin melalut Asyu ni. Novel n Cerpen lain hari ye.. Awsyu tak de idea.. [>_<] buat muka comel takut kena lempang hahahaha K bye2 Love you all. klu korg suka dgn tarian ni Asyu no hal.. hak individu. Do what your like, Like what your Like... Peace no War!!!

3 comments:

  1. hehehe opah kangkang stail.... erk itu kita yang selalu panggil bila dengar lagu tu main
    jangan marah ya...

    ReplyDelete
  2. hahaha okey tu...
    opah kangkang stail!!!
    betul tu jgn marah mana la tau kalau ada yg suka lagu tu hahahah

    ReplyDelete

Dah baca Harap KOMEN Boleh bantu Asyu :)