SELAMAT MEMBACA... RAJIN-RAJIN LA TINGGAL KOMEN...

kawan2 sporting..

Google+ Followers

Wednesday, 9 July 2014

'Ramadan Mubarak Giveaway by Najla Mohayidin'.


Asslamualaikum

he he he join :)

bismillahirahmanirahim.


Okay nak share la benda yang paling Asyu suka dalam bulan ramadhan ni.... Asyu paling suka waktu ahli keluarga berkumpul untuk berbuka puasa! serius keluarga Asyu besar... so penuh rumah ayah tu hahaha.. sampai kena duduk kat lantai >_< tapi sebab asyu ni mak cik (besar mandat tuuu) haha so Asyu dapat duk  kat meja -_- (haha macam la baguih benor) klu asyu je yang dapat duduk anak2 sedara x dpt... makan berperanglah kami. bukan foodfight tapi mouthfight kikiki >_<

And... selain berkumpul ni... Asyu suka AIR haha.. tak lengkap kalau tak ada air bulan puasa ni. huhu lagi2 masa bulan posa  ni dugaan dia huih! panas la.. hujan la... haha >_< (pemanasan global dan el nino -_- tetiba masuk  benda ni)  tak kira la air apa.. asalkan halallllllllllllllllllllll~! hehe.. okay ar.. merapu2 plak >_<


tu je kot... entah wa x de idea lorh haha 

*peace*

4 comments:

  1. hai asyu. thanks for joining. goodluck.
    btw, blog sponsor ada follow tak? Instagram?

    Please re-check ya. Glitter shawl menanti asyu. Goodluck! :)

    ReplyDelete
  2. hi asyu. boleh check pemenang esok ya, 24/7/14 pukul 3 petang. GOODLUCK!

    ReplyDelete
  3. good luck. datang dari segmen yang sama, dah follow sini

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/07/ramadan-mubarak-giveaway-by-najla.html

    ReplyDelete

Dah baca Harap KOMEN Boleh bantu Asyu :)