SELAMAT MEMBACA... RAJIN-RAJIN LA TINGGAL KOMEN...

kawan2 sporting..

Google+ Followers

Friday, 25 July 2014

Selamat Hari Raya Aidilfitri

Bismillahirahmanirahim

Assalamualaikum semua...

Asyu nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri kepada semua kawan2 blog, silent reader dan family asyu yang buka blog asyu ni.. Maaf zahir dan batin. Almaklumlah.. bila kita dah ber'blogging','fb','sms' kadang2 tu terlepas juga satu dua kata yang 'terrrrrr'sakitkan hati jiwa raga segalanya...

Haha kepada akak2 tu.. sorry la kalau asyu ber'aku''kau'... haha mana la nak tau umur anda semua berapa(anda pulak dahhhh) kepada abang2 tu.. maaf la kalau terpanggil anda kakak.. dah nama mcm pompuan.. asyu ne la tau... haha hentam keromo je. And kepada adik2... maaf la kalau ada yang terasa ke tersakit hati ke bila akak tak layan korang (bru tahu banyak bebudak baca blog syu... lepas ni cerita semua kena bwh pg-13 hahaha gurau2 je)

He he he.. bila sebut pasal raya ni.. Zakat dah setel belum? Baju dah ada belum? Duit raya nak kasi bebudak datang dah ready ke? haha.. Asyu tanya je..

Asyu sendiri tak prepare benda2 ni. Zakat ayah yang bayar, baju mak and ayah setelkan... duit raya.. x de kaitan dengan asyu... asyu kan ke budak2 lag (sangatttttt)

okay... klu ada yang baik hati.. haha kirim le duit raya.. klu tak kirim novel raya pun bolehhhhh >_< haha x de la.. gurau2 je

Doakan asyu cpt2 siapkan dkakus dan e-novel lain..
maaf kalau tak best... komen la klu ada pendapat asyu tak marah... i'm okay.

btw... hehe insya-Allah ada entry raya untuk salah satu cerpen asyu nanti. ^_^

akhir kata...

V
V
V
V
V
v
v
v
v
v



salam sayang 

Asyu Asyura

No comments:

Post a Comment

Dah baca Harap KOMEN Boleh bantu Asyu :)