SELAMAT MEMBACA... RAJIN-RAJIN LA TINGGAL KOMEN...

kawan2 sporting..

Google+ Followers

Wednesday, 2 July 2014

Segmen : Nak Kad Raya Dari Asyu

Assalamualaikum...

okay memula Asyu nak ucapkan Selamat Datang Ramadhan!!!!



Alhamdulillah kita diberi kesempatan untuk menikmati bulan yang penuh keberkatan ini...

Untuk mengeratkan hubungan dikalangan ahli blogger yang kenal atau tidak dengan Asyu ni... Asyu ingat nak bagi kad raya... he he he... Kad raya beli je... 

Tahun lepas memang Asyu kasi kad handmade... tapi tahun ni penat sikit la...

Senang je nak kad raya dari Asyu. Ada dalam 25 keping untuk diberi ^_^

Itu pun kalau ada yang sudi terima kad dar Asyu la....

Okay... 

The Simple Rule...


1. Korang buat entry pasal pengalaman ketika berpuasa/raya... ikut suka korang la...  (Add blog Asyu kalau korang tak Add lagi)

2. Tajuk entry mesti Nak Kad Raya Dari Asyu.

3. Tag 2 orang rakan blogger korang.

4.Linkkan url blog korang ke kotak komen entry ni...


Simple je kan....

Okay tu je dari Asyu... So cepat2 la Join... Segmen ni berlangsung dari 2/7 hingga 10/7 ni... 

Insya-Allah hubungan kita sesama Islam akan semakin erat.

Jumpa lagi dientry akan datangggg :3


TAMAT ^_^ THANKS JOIN

SILA HANTAR BUTIRAN ANDA KE FB ASYU 

ASYU (tekan untuk ke FB)




11 comments:

  1. http://double-dwithdiary.blogspot.com/2014/07/nak-kad-raya-dari-asyu.html

    ReplyDelete
  2. http://asyuasyuranovelis.blogspot.com/2014/07/segmen-nak-kad-raya-dari-asyu.html

    ReplyDelete
  3. http://misskitty12.blogspot.com/2014/07/segmen-nak-kad-raya-dari-asyu.html

    ReplyDelete
  4. Joined :D
    http://theonlygirl98.blogspot.com/2014/07/giveaway-nak-kad-raya-dari-asyu.html

    ReplyDelete
  5. asyuuuu! najla joinedddd! :D

    http://najlamohayidin.blogspot.com/2014/07/segmen-nak-kad-raya-dari-asyu.html

    Nak kad cantik wangi tau taruk bedak hahahah! selit duit raya sekali *kenyit-kenyit mata*

    =p

    ReplyDelete
  6. ana join
    http://adna2029.blogspot.com/2014/07/segmennak-kad-raya-dari-asyu.html

    ReplyDelete
  7. join.

    http://www.syuhadasalleh.my/2014/07/segmennak-kad-raya-dari-asyu.html

    ReplyDelete
  8. saya join :)

    http://chyarinduku.blogspot.com/2014/07/segment-nak-kad-raya-dari-asyu.html

    ReplyDelete
  9. http://evoliaevola.blogspot.com/2014/07/segmennak-kad-raya-dari-asyu.html

    ReplyDelete
  10. Alah,cepatnye tamat.Baru je nak join. :(

    ReplyDelete

Dah baca Harap KOMEN Boleh bantu Asyu :)