SELAMAT MEMBACA... RAJIN-RAJIN LA TINGGAL KOMEN...

kawan2 sporting..

Google+ Followers

Saturday, 27 July 2013

Kwang Soo versi Melayu

         Assalamualaikum.....~!!!! hahaha dah lama x update (padahal baru semalam upkan satu entri hehehe). Ce baca tajuk atas tu.. Apa tajuk dia??? Kwang So versi Melayu??!! biar betik?! memang betik ada kat pokok nun.. hahaha Okey stop Asyu makin merapu plak..


        Citer yang sebenor-benornya.... petang tadi Asyu tgk Running man dengan adik Asyu. Ala.. kat Tv2 tu.. (umah x de astro memang kena tunggu ari sabtu jerr hehehe) selepas tergelak macam nak tercabut anak tekak.. gaya-II macam tak posa je Asyu dua beradik ni.. hehehe >_< Asyu memulakan aktiviti menyerang bilik tidur.. bukan nak tidur tapi nak baca novel okeyyyyy~!!!!


         Disebabkan katil Asyu penuh dengan bantal milik hampir semua yang ada dalam rumah... ruang di atas katil pun jadik kecik... (macam x de kaitan je ngan tajuk entri ni... >u<) Pastu.. Asyu pun nak berbaring la kat atas katil pas g toilet (jgn tanya kenapa g toilet...=_=''') Bru je nak melandingkan (hancur Asyu punye Bm.. >0< hahaha) badan ke atas katil... Adeq Asyu menyebuukkkkkkkkk~!!! grrrrr~!!! geram~! Rasa nak mengamuk jerrrkkkkk~!!!!


        Disebabkan dugaan kuat bulan posa ni (x de kaitan sebenarnya) Asyu pun gaduh la ngan adeq Asyu tu.. Gaduh-II selagi buleh.. Keluar perkataan yang nyaris-II boleh membatalkan posa (x batal lagi okeyyyy) Disebabkan terlalu geram Asyu pun diam sekejap nak cari idea nak mengata adeq Syu ni... heheh..


        then. Thats Momentttt Asyu nampak Kwang Soo hehehe.. Sebenarnya adeq Asyu... dia berpaling.. nampak sisi muka dia.. Bila tgk sekali, dua kali nampak cam Kwang Soo.. kali ketiga bru perasan.. Adeq kepada Asyu rupanya hahaha..

   
        Asyu cakap la kat dia.. Muka kamu cam Kwang Soo la Nuar.. Dia punyelah mengamuk.. dia kata tak rela.. baik muka macam si Sparta (Jong Kook) tu dari si Kwang Soo.. Heiiiiii~!!! Kwang Soo tu pun Handsome keyyyy~!! Tinggi lagi macam Zirafah hehehe... Sesuai la tuk adeq Asyu yang dah lebih tinggi dari Asyu yang agak x berapa tinggi ni...


        Kejap-II korang semua kenal ke Kwang Soo ni??? hehehe nak tgk ke???



macho gilerrrr mamat ni apa???


klu x de misai ngan jangut macam bby face jerkkk... sweeettttttt


alololo anak sapa la niiiiii >_< gerammmmmmm


oppa~!! (speehless)


alahai...~!! cair aku hehehe



ni la Kwang Soo version Malay.. hahah gelappppp~!! tapi dari sudut tepi.. ada sikit mcm korean tu... tambahan lagi.. rambut depe species samaaaaaa~!! hahahaha




Okey la bye-II assalamualaikum... >_<



3 comments:

  1. Tahniah.....
    Anda berjaya
    hantar detail anda selewatnya esok..
    sebab esok jam 3 lebih cik akak dah tak layan...

    http://sweetyzhanieyz83.blogspot.com/2013/07/pemenang-contest-ramadhan-raya-by-cik.html

    ReplyDelete
  2. Haha asyu, kita minat Kwang Soo ni dia ni kelakar. Mulut asyik ternganga jer.. :O

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha sama la..
      Kwang Soo ni funny giler.. hahaha

      Delete

Dah baca Harap KOMEN Boleh bantu Asyu :)