SELAMAT MEMBACA... RAJIN-RAJIN LA TINGGAL KOMEN...

kawan2 sporting..

Google+ Followers

Wednesday, 3 July 2013

Jom MElaWat MYera G-funK n Anak MArZuki~!! hehehe

                       Assalamualaikummmmmmmm~!!!!!

                        Uhuk~! Uhuk~! Terbatuk pulak hehehe...

                       Okey.. enough with MY drama.. hehehe Hari ni Asyu nak share something ngan korang. My New Best Friend Forever (NBFF- cik myera g-funk itu le maksudnyeeeeeee >_<) n My BOSS (hehehe pengerusi PSS skola Asyu...) a.k.a Myera n Ezad.. Depe dua ni bru buat blog x sampai 3 bulan lagi.. hahaha (macam la Asyu ni dah lama sangat ada blog... bru 8 bulan)   Asyu nak seru semua readers Asyu yang ada akaun Google+ ngan Blog supaya memfollow depe (betulkah ayat ku??!!) Korang FOLLOW la depe... Depe konfem FOLLOW korang balikkkkk......  Hehehe nak tau pasal depe dak????


                        INTRO FOR THE LADY >>> Myera G-funk (tekan nama ni!!! WAJIB~!!)

                         Minah (sowyyy~! Aku panggil ko minah plak.. kikiki nama bru okey dak??) ni.... MY NBFF leeeee.. Dia memang NEW sangat-II dalam hidup Asyu...!! Asyu kenal dia tahun lepas (lower six). Tapi kita orang mula rapat bila Asyu duk sekali ngan dia n Pida (dia pun ada blog gakk). Tapi si Myera ni kata kita orang mula rapat masa dia volunteer Asyu lap tingkap kelas... Asyu pun ingat-II lupe je.. Okey la.. itu citer macam mana Asyu leh rapat ngan dia sampai jadi NBFF. Dia ni kawan baik Asyu kat Skola, FB n Bloggers... Dia la selalu jadi mangsa.. hehehe Asyu paksa (diulang PAKSA) dia untuk membaca entri-II Asyu kat sini hehehe...

                            Blogsss Dia'ss (kenan 's' plak Asyu ni kikiki) ni lebih kepada a story about what she likess and don't.. Tapi.. welll kalau dah nama kawan Asyu... konfem perangai dia pun 2X5 je ngan Asyu hehehe.. gila-II sikit... Dia ni hantu aksesori(betulkah Asyu eja ni??) Dia suka korea SONGSS ^_^ n She luv PHOTOSSS >>> I'm the photographer (ASYU) hehehe macam x ikhlas plak Asyu ni..  Mana ada.. Ikhlas la weiiiii~!!! Dia ni pun  suka edt photos.. nak tau dia edit cam ne?? tekan la nama dia kat Atas tu.. ala yang HIGHLIGHT tuuuuuu...


ni la orangnyeww... putih siott~!! kikiki


                        INTRO FOR THE GENTLEMEN (My BOSS~!!) >>> ANAK MARZUKI(EZAD) (tekan-II nama ni~!! WAJIB~!!!!)

                 Mamat ni.. Jangan Marah ye BOSS~! >_^, Dia ni my BOSS ( bukan boss tempat kerja.. Asyu mana ada kerja lagi.. dia pengerusi PSS Asyu) Asyu naib pengerusi dia pengerusi.. (automatik dia jadi boss Asyu) Same as Myera.. Asyu kenal ngan dia tahun lepas gak.. My fisrt impression(betul ke ejaan Asyu ni??!!) about him... ialah... MENAKUTKAN~!! hehehe.. Muka garang woo~!! Takut I~! >_< Tapi lepas kerjasama ngan dia tuk PSS bru tau dia ni baik orangnyeee *^* kelakar n yang paling penting... dia ni tak reti nak marah underlines..(bebudak PSS leee) Asyu je yang kena jadi garang kikiki (garang le sangatttt -_-''')

                    Blogss Dia'sss (terkenan 's' sekali lagi kikiki) ni... Blog yang simple.. Dia ni suka update.. (kalah Asyu) Dia selalu update pasal lagu.. terutama lagu English (tau la nak MUETTTT~!! >_< grrrr) Dia ni pun spesies Myera.. hantu Aksesori( betulkah ejaanku ni???) Blog dia ni memang kemas lee... cantik.. sedap je mata memandang ( puji sikit mana tau... dia tolong wat kerja PSS nnt). Teringin nak tengok blog dia??? nak ke??? tekan la NAMA dia YANG DI HIGHLIGHT tu....


nmpk garang kan??? kikiki Sowy BOSS

# Okey sampai sini je celoteh Asyu... NNt terjah la blOg depe ni... Klu rajin( Asyu tau readers Asyu ni rerajin orangnye...) FOLLOW la depe...

#Rajin je Asyu update pasal depe... Well Asyu is A great Friendss ( tekan lift naik sendiri kikiki)

#I hope Our Friendship last Foreverrrrr~!!

LUV YOU GUYSSSSSS~! <3 <3 <3


                 

2 comments:

Dah baca Harap KOMEN Boleh bantu Asyu :)