SELAMAT MEMBACA... RAJIN-RAJIN LA TINGGAL KOMEN...

kawan2 sporting..

Google+ Followers

Friday, 24 May 2013

HAPPY HOLIDAY SCHOOL KIDSS

                Assalamualaikummmmmmmmmmm.... (nmpk tak panjangnya salam tu... teruja niii >_< ).  Selamat bercuti, selamat bercuti, selamat bercuti kepada budak sekolahhh, selamat bercuti (ala-II nada lagu selamat hari jadi).  YEAYYYY!!! skola dah cutiiii!!!

                 Kepada yang baru habis exam cam Asyu ni Selamat bergembira mmengalahkan hari raya heheheh >_< Mesti korang dah rancang nak g jejalan la.. tgk movie la.. karok la... dan berbagai-II lag... Asyu lain sikit.. cuti ni nak menaip je kerjanye.. al-mklumlah dah gian ni..

                  Jari jemari dah gatal nak dancing atas keyboard...  tu yang buat entri ni... Kepada yang x de plan tu.. Jngan risau.. sbb Asyu ada.. hehehhe asyu akan masukkan entri  baru sebanyak yg mungkin(yg asyu mampu la)

                   Klu takut bosan asyu leh kasi link blog-II best kat korang... Nak????


                     Blog 1 >>>> http://farahusain.blogspot.com/2013/03/bab-1-diarandom-guy.html

                                       Serius blog ni sgt besssstttttttttttt!!!!!!!!!!!!  Dia... random guy akan membuat mata korang x mo berganjak dari lappy.... hehehehe.. Asyu suka kalau cerita-II cam gini... seronok weih... g la baca.. ^_^

                           
                    Blog 2 >>>> http://ashikakkoii.blogspot.com

                                        Ni satu lagi blog yang asyu suka jengah. terbaik la katakan... cerita yg sempoi tapi mencuit hati... jom baca reramaiiiii >_<


                    Blog 3 >>>> http://nailofarberbunga.blogspot.com

                                        Blog ni terBAIK punye... Akak Zura Zuyyin memang bestttt... hehehe suka dgn SAJC tu... agak-II bile buleh dapat buku free ya kak? hehehhe cerita bru tu pun bestttt.. pasal along ngan munge.. akak sambung la cepat-II syu x tahan ni hehehe

     
                    Blog 4 >>>> http://www.akudannovelku.blogspot.com

                                         Blog ni pun best.... banyak cerita kat dlm ni... korang plih la yang mana suke hehehehe

   
                    Blog 5 >>>> http://syimahkisahku.blogspot.com/

                                          Lagi satu blog yang best... korang baca jelah.. dah ngantuk ni malas nak terangka dah hehehhee


                   Okey sampai sini je dulu blog-II yg best tuk korang baca... sebb Asyu dah ngantuk kita sambung esok... btw hope all owner blog jgn maraah tauuuu Asyu share link blog korang... jgn memarah... nnt cepat tue... luv you alll... tata... assalamualaikum..

               

1 comment:

Dah baca Harap KOMEN Boleh bantu Asyu :)