SELAMAT MEMBACA... RAJIN-RAJIN LA TINGGAL KOMEN...

kawan2 sporting..

Google+ Followers

Saturday, 14 December 2013

Bas.... Pengalaman Asyu dengan Bas 2

Assalamualaikum...

lama dah x update sini...

so sorry Asyu g umah kakak Asyu.. And Asyu tak bawak 'baby' Asyu ni... so tak leh nak menaip tauu....

bukan saja2 nak menyepi dengan korang...

Okeylah... k0rang dah baca tajuk entry ni kan....

Bas lagi sekali hehehehe...

Yup..yup.. asyu nak cerita dekat  korang pasal pengalaman asyu naik bas lagi sekali...
\
For the first time.... ASYU NAIK BAS SENSORANGGGG~!!


Arghhhh~!! PANIK tau tak???

Kali ni x de sesapa teman.. jangan kata mak, kawan apatah lagi...

Dan yang palng tak bestnye..... kena duduk sebelah lelaki...

Huhuhu terseksa dennnnnnn~!!!

Korang bayangkan.. Asyu yang pemalu tahap gaban ni kena duduk sebelah mamat mana yang entah dari mana tu.. mungkin dari Alor setar la... Asyu naik bas dari Alor setar..


huhuhu memang terseksa dah la asyu jenis masuk kenderaan bermotor ni nak lentok je...

Terpaksalah Asyu tahan mata dari terlentok kat mamat tu...

Dah naik keras kejung Asyu duduk dalam bas tu...

Asyu cuba buat seselamba yang mungkin...

Malu lah klu 'jiran' Asyu tu tau Asyu ni tak pernah naik bas sensorang mesti kena gelak punye..

Dan.. bas kali ni bergerak lembab tahap siput punn lagi lajulahhhh

Bayangkan.. bas dijadualkan gerak dari terminal sahab tu pukul 12.. tapi keluar dari terminal tu pukul 1 lebih!!!! LEMBABBBBB


pastu.. dari alor setar ke pinang dah sejam tak pe Asyu still leh sabar lagi..

laju kejap.. tapi stop kat perhentian Kemunting

Driver kata  rehat 20 minit..

Asyu cam... okeylah nak solat semua boleh..

Tapi Asyu masuk la balik lagi lima minit sebelum 20 minit tu... Bas kosong!!!

Dan kita orang mula gerak selepas 40 minit...

BayangkanlahHHHH!!!!!


Terseksa Asyu dengan bas ni...

sabar jelahhhhhh!!!

K lah tension ni... nak g tido jap.. buh-bye!!! Assalamualaikum...


#btw Asyu akan sambung cerita DYH dengan KKA dulu... sebb tak mo pening sambil2 tu asyu selit cerpen tau

No comments:

Post a Comment

Dah baca Harap KOMEN Boleh bantu Asyu :)