SELAMAT MEMBACA... RAJIN-RAJIN LA TINGGAL KOMEN...

kawan2 sporting..

Google+ Followers

Tuesday, 26 November 2013

Selamat Tinggal Skola.. Tapi 6A2 Tetap Dihati Asyu

aSSaLaMuaLaiKuM...

Yeayyyyyyyy~!! GoodByeeee Uniformsssssssss~!!
hahahaha... baru semalam post pasal sedew2.. tapi sekarang waktu kite bergembiraaa sakannnnnn

But a little hard feeling gak la.. dah abis dah skola tak terasa pun waktu yang berlalu.. tup tup dah setahun lebih.. tup tup dah 19 tahun.. huhu tue dah rupanya Asyu ni.. 

Bye2 SMKJJ... Asyu takkan lupekan jasa para pendidik, mak cik, pak cik kat skola tu.. dan semua yang terlibat secara langsung dan tak langsung dalam mengisi kehidupan Asyu sebagai seorang pelajar pra-universiti.

Tapi yang sentiasa dihati Asyu... mestilah kelas 6A2..
kawan2... cikgu2 yang ajar..
semuanya Asyu akan ingat..
tanpa korang mungkin Asyu tak mungkin tamatkan form 6 ni.. 
benda ni susah bukan senang. walaupun Asyu banyak ponteng korang tetap terima Asyu.


Yang paling dekat dengan Asyu.

Myera G-Funk(ni korang dah familiar sgt.. klu selalu baca blog Asyu ni).. Fatin.. Ili(emma Maembong jj)...Shima Shimo...

koranglah.. yang Asyu rasa agak dekat dengan Asyu berbanding kawan2 lain. apa2 hal Asyu inform korang.. Asyu contact korang...

okeylah.. tak de idea ni.. klu ada idea Asyu nak wat something yg beri Asyu rasa closure dgn pra-u ni.. klu ada la...

okeylah sampai sini je... nak tgk Pra-Graduation photo kelas kami x?? 
v
v
 v
v
v
v
v
v
.
.
.
.
.




muka x leh blah hahahah

p/s : asyu dah pergi mintak kerja.. esok bru interview.
kerja kilang je..
harap2 dapatlah...
doakan asyu ye guys.. ^_^



4 comments:

  1. aq ucapkan good luck kat ag ok?? smoga brjaya lepas STPM ni... jgn lupa aq plak tau? hehe....

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks ezad... mana leh lupe kau kan bos aku hehehe

      Delete
  2. Waalaikumussalam kak syu..mabruk alaiki ukhti.. pasni akak mesti sbuk kan..dh nk keje..

    ReplyDelete
    Replies
    1. huhuhu... x de rezeki lagi.. insya-Allah leas kenduri abg akak syu... kak syu cub mintak kerja kat tmpat lain.

      Delete

Dah baca Harap KOMEN Boleh bantu Asyu :)