SELAMAT MEMBACA... RAJIN-RAJIN LA TINGGAL KOMEN...

kawan2 sporting..

Google+ Followers

Wednesday, 20 November 2013

Abang Asyu Nak KahWin kOrAng OITTTT~!!!

              Assalamualaikum..~!!! Berita Sensasi tak berapa nak sensasi... hahah merapu asyu ni..

         Yeh.. yeh... Abang asyu nak kahwin dah.. huhuhu  cam x caya je... cam x caya je..

           Yelah bilik sendiri pun x reti kemas dah nak kahwin dah... (sebenarnya x de kaitan pun pasal kemas bilik.. lelakikn.. klu dah kahwin bini le kemaskan..)

        Nak citer ni.. abang Asyu kahwin kat skola tau.. Hurm.. Nak tanya pelik sangat ke? Asyu rasa normal je.. Cuma kenduri ni Gotong-Royong bukannya kontrak cam biasa so nampak la semangat kejiranan dia tu..

       Yang asyu menyampah tu.. asal jemput orang je.. Mesti depe akan tanya..

        "Kahwin kat skola? kat skola?" mesti cam tu tau.. Kat skola la... Klu wat kat rumah habis la tenggelam kaki-kaki korang dalm selut kat depan rumah tu..

         So tak yah nak tanya2.. datang je.. bukan kena bayar pun.. klu nak kasi hadiah buleh je.. cukai tuk asyu hahaha.. Btw... jemput la datang kenduri kat skola DAS hehe.. datang la.. Asyu x kisah..

       Nak datang masak pun buleh.. 30/11 tu dah start masak.. 1/12 kenduri abang asyu.. So kiranya malam 30/11 tu Asyu tidur kat skola la jawabnye.. Moh la kite beramai2 memeriahkan majlis tersebut.. kepada masterchef bakat terpendam tu.. gunakanlah peluang ini untuk menonjolkan bakat korang..

        Alamat skola tu.. :>>> SMK Dato' Ahmad Said, Ipoh, Perak. Just taip kat Google map kuarlah dia..

         Klu x kuar gak tukar je jadi Datuk.. tapi selalunya Dato' tu dia kuar jelah..

      Jemputlah datang ye koranggg..~!!

       Peace~!! Assalamualaikum~!!

No comments:

Post a Comment

Dah baca Harap KOMEN Boleh bantu Asyu :)