SELAMAT MEMBACA... RAJIN-RAJIN LA TINGGAL KOMEN...

kawan2 sporting..

Google+ Followers

Tuesday, 6 August 2013

Ada apa dengan cinta? Sila jawab hehehe

              Assalamualaikum... Okey tetiba kepala ni masuk air.. hahaha Seperti soalan di atas sila lampirkan jawapan anda di ruangan komen yang disediakan.. (ayat ala2 soalan SPM je hehehe :3 ) Okey2 Malam2 ni Asyu lepas kemas rumah apalagi.. menaip le... ni pun sambil2 taip benda alah merapu ni intai2 jugak IAD ni tgh carik idea.. Ni la yang payah kalau buat satu bab by satu bab.. klu x de idea hancur.. tergantung macam tu je.. ishhhhh (bengang dengan diri sendiri =_=)

             Okeylah malam ni jiwang sikit jiwa Asyu ni hewhewhew :3 Ada apa dengan cinta ye? Pada Asyu buat masa ni ( time blajar ni) cukuplah sekadar cinta kepada Allah dan rasul serta ahli keluarga. Bofren2 no no la.. Wa x maen Bofren2.. Walaupun wa sudah cukup umur (terlebih sebenarnya)  wa tak mao ada bofren..

             Cinta dari sudut Asyu lakan.. Cinta ni bukan terhad untuk boyfriend girlfriend.. Dia sebenarnya meluas terlampau meluas. Cuma biasalah manusia hanya fokus pada suatu benda je. Asal orang sebut cinta je ada je yang kaitkan dengan pasangan berlainan jantina. BOSAN!! Like me.. I love Novels (cinta juga) I love to draw(cinta juga) l Love my Parents (cinta lagi) hah~!! nampak tak???? cinta itu luas tak terhad


              And Asyu paling menyampah kalau ada orng memprovok kita untuk bercinta and dengan bodoh kita menyahut provokkan itu. It just such a damn action. Kalau korang orang yang mempunyai ilmu.. you must think! why should i take this challange? there is no reasons. Asyu tak suka pada hubungan yang tak pasti.. Mabye Love can be Sweet but Sometimess it Hurt. I don't want to be hurt. Mungkin korang anggap Asyu akan hilang satu kenikmatan dunia. Tapi apa yang pasti Asyu pasti janji Allah ada. Iaitu setiap manusia dicipta berpasangan. mungkin bukan di dunia tapi di akhirat kita pasti berjumpa..


#ter-emo- lebih malam ni hehehe..
apa2 pun Assalamualaikum semua.. papai2esok bab baru IAD akan di up... sabar menanti ye..

1 comment:

  1. ohhhh... patutlah tanya siti ye? cas cis cos.... hahahaha

    ReplyDelete

Dah baca Harap KOMEN Boleh bantu Asyu :)