SELAMAT MEMBACA... RAJIN-RAJIN LA TINGGAL KOMEN...

kawan2 sporting..

Google+ Followers

Thursday, 13 February 2014

Happy besday to me againnnn~!! uopsss~! 20!!!



Hye U allSss (ala2 gediks sikit)

ye ye ye..

i'm 20.

huh?!

20?!

Oh, NO~!!!

Asyu semakin TUAAAAA~!!! 

Isk.. isk... yeeee Asyu dah tua setahun dah hari ni!!!!

GULP!!! 

X de kawen2 na~!!! 

20 still young to right?

masih jauh lagi liku2 hidup yang perlu Asyu tempuhi..

macam..

retake 2 paper di sem 3...

yesssssssssss~!!! MPM tu naughty tauuuu suruh Asyu retake 2 paper!\

benci Asyu!! (Opsss~! tergedik plak :P )

Okey2.. Asyu sebenarnya dah dapat awal birthday kek Asyu.

dua hari lepas.. Mak Asyu beli kek cheese leleh tu;... Umppp~!!! la weihh..


cheese leleh

Oh.. Asyu x dapat cuti pun  besday Asyu tahun nieee..

yelah nama pun kerja kat kantin skola.

but.. he he he meriah lol my besday..

ada ke patut my mom suruh murid rehat pertama menyanyi ngan wish me a happy besday???

ugh~!!! malunyeeee~!! huhuhu :)

But Thanks Mak~! setiap tahun mak org pertama yg wish dekat Asyu >_<.

okey the climaks.. (cehh~! dah macam tulis novel)

Selepas penat bekerja seharian dengan kuota internat yang telah diisi penuh...

Asyu dengan jayanya telah manangkap beberapa piz yang memang berkilat!! almaklumlah baru habis kerje dowhhh!!!

this is me!!! Twentiesss




yupz2~!! nampak x kebosanan dia tuh???

btw thanks kepada yg wish Asyu kat FB.. Kat SMK DAS, Kengkawan (atin and ili), dan semualahhhh

okey buh-bye..


#Hasrat nak sambung ceritera DYH... but have to retake sem 3 first.. nanti2 asyu sambung okeyyys???



No comments:

Post a Comment

Dah baca Harap KOMEN Boleh bantu Asyu :)