Terima Kasih kerana datang membaca dan memberi pendapat andaFollowers

Friday, 17 January 2014

First Giveaway By Cik AN


Assalamualaikum.. hehehe ada giveaway bru hadiah dia pun gempak gile.. hahaha apa lagi yang gempak bagi Asyu kalau bukan NOVEL!!! hahaha gilesss Asyu klu ada sepuluh blog buat giveaway kasi novelsss..

but firstly Asyu miintak maaf sebb dah lama x up entry baru.. Sibukkssss~!!! sangat~!!!! huhuhu..
Klu sekolah cuti baru Asyu cuti jugak.. maklumlah dah nama pun kerja kat kantin sekolah.. 


okeylah jum tengok hadiah diaaaa~!!!best dak???

sinopsis:~

Harga: RM22 (Semenanjung)


RM25 (Sabah & Sarawak)Caption

Andai Kesempurnaan Yang Kau Cari, Ternyata Bukanlah Diriku

Blurb
“Andai kau pergi kerana zaman silamku ini, sungguh aku redha Asyfar. Aku sedar kekurangan diriku ini. Aku tak layak untuk bergandingan denganmu. Namun, jika kau pergi kerana Rina, sungguh sukar untuk aku merelakannya. Hati isteri mana yang sanggup melihat sang suami bercanda dengan perempuan lain. Sungguh aku tak tega Asyfar.”
Dek kekecewaan yang makin menggunung, Eisya melarikan dirinya jauh dari Asyfar. Di kampung halamannya, dia mengubat luka di hati. Kehadiran Firdaus dan Asyman mula memberikan semangat yang baru dalam hidup Eisya. Semakin hari dua insan itu membuatkan hidupnya bersinar. Keakaraban itu disalah ertikan oleh Asyfar yang mula dihimpit api cemburu.
“Eisya!!! Sampai mati pun aku takkan ceraikan kau. Aku lebih rela gantung kau tak bertali daripada aku lihat kau bersama jantan lain. Jangan haraplah kau akan bahagia atas kesakitan yang aku tanggung ini. Langkah mayat aku ini dulu. Kau memang takkan bahagialah Eisya!”
Cinta milik Firdaus adalah cinta yang utuh. Cinta yang tiada tolok bandingnya. Walaupun Eisya masih isteri orang, dia tetap jua setia menunggu.
“Eisya, walaupun awak isteri orang, saya akan tetap tunggu awak. Datanglah pada saya bila status Puan itu hilang dalam hidup awak. Saya cintakan awak. Teramat cinta. Saya akan tetap menunggu awak sampailah saya mati.”
Eisya terpaksa akur. Akur dengan takdir Ilahi. Biarlah takdir yang menentukan siapa yang akan jadi pemilik hatinya itu.
“Asyfar, BISAKAH AKU KAU CINTAI? Bisakah aku tetap menjadi sang kekasihmu dunia dan akhirat? Jika aku tak bisa, kau lepaskanlah aku. Dan kau, Firdaus, BISAKAH AKU KAU CINTAI sedangkan aku tak punya apa-apa yang perlu dibanggakan? Aku ini hanyalah pemilik nama NUR EISYA BALQIS…

Macam best jerkk.. macam best jerkk..
hahaha apa lagi jum join sama leeee~!!

cara nak sertai??

tekan saja banner di atas naa~!!

okey tata for now! Assalamualaikum..

1 comment:

Dah baca Harap KOMEN Boleh bantu Asyu :)