SELAMAT MEMBACA... RAJIN-RAJIN LA TINGGAL KOMEN...

kawan2 sporting..

Google+ Followers

Sunday, 19 January 2014

Blog Best lagikkk~!!

   Assalamualaikum.. he he he okey i'm sorry sbb dah lama x up citer.. yelah sibuk sikit.

   macam tajuk entry ni.. Asyu nak kenalkan satu lagi blog best.. Blog ni ada karya adik Shaqir Iman.. memang adik lagi.. baru masuk form 4.

   Blog Dandelion Juniors ni ada dua writers. First Sakura Ria. Second Hyun Inn a.k.a Shaqir la..

   Depe ni bergabung satu blog untuk memudahkan para pembaca.

   Karya Sakura Ria bertajuk All My LOve Is For You.

    Karya Hyun Inn plak bertajuk Waiting For Your Love..

   Dedua best!!!! he he he macam bukan budak2 je depe dua ni..

   and yang bestnya.. Shaqir Iman/ Hyun Inn ni lelaki.. jarang jumpa blog lelaki. Asyu pernah jumpa dalam 10 blog je.. Macam ME, Penulis Gebu, Amer Mukhlis dan sebagainya..

   Okeylah tanpa membuang masa jum tekan link ni...

>>>>>  http://dandelionfairytales.blogspot.com/

4 comments:

  1. Kak asyu tq sebab promote blog saya.. hehe.. tetiba saya rasa macam nak kembang pulaklah bila baca posts kak asyu ni.. hehe,. Btw, tq sesangat kak asyu.

    ReplyDelete
  2. oh akan diterjah nnt :) Thanks asyu sbb singgah dan follow blog perempuankampungmoden.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. welcome Zainatul. he he he silakan terjah!!

      Delete

Dah baca Harap KOMEN Boleh bantu Asyu :)