SELAMAT MEMBACA... RAJIN-RAJIN LA TINGGAL KOMEN...

kawan2 sporting..

Google+ Followers

Monday, 7 October 2013

Kenalkan oRAnG bArU dAlaM bLoGGer >>>> megat eyrulez: adakah dia milikku?

              Assalamualaikum semua.. Hari ni Asyu nak kenalkan orang baru dalam blogger ni. Kebetulan je Asyu jumpa dia kat cb P2U. Sembang2 lepas tu dia ajak ke blog dia... So Asyu pun pergi la.. Haih.. masalah betul bila Asyu tekan link dia x boleh bukak.. Apa masalahnya Asyu pun tak tahu.. Tapi Asyu dengan gigihnye.. Hahaha Gigih la.. semalam try tak boleh hari ni try lagi.. Boleh pulak seronokkkkk pulakkk rasanye hahahaha..

             Okey Erul ni blog dia pasal e-novel dialah.. Memula dia post kat P2U je.. tapi sebab P2U lambat up dia buat blog. Best la citer dia.. jomlah g intai2, lawat2, follow2 blog dia... 
             
              Blog dia ni memang baru giler... giler pun tak baru macam ni. Baru hari Ahad lepas (semalam lerrr) wujudnya blog ni.. Jom la baca dan komen. Dia nakkan reaksi supaya dia dapat menilai karya dia. Hehehe seronok bile dengar orang nak hantar manuskrip... Asyu pun nak antar tapi.... Payah lerrrrr  So apa lagi jom le serbu blog diaa...




Blog 
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.


serbu la tawwwwww :3

5 comments:

Dah baca Harap KOMEN Boleh bantu Asyu :)