SELAMAT MEMBACA... RAJIN-RAJIN LA TINGGAL KOMEN...

kawan2 sporting..

Google+ Followers

Sunday, 13 October 2013

My Blog Bertukar rupa LAGIIII

 ASSALAMUALAIKUM!!! (jawab tau tak jawab dosa!)



Ye Seperti yang dapat dilihat di blog dan seperti tajuk entri ni.. My Blog berTUKAR rupa lagi sekali.. hehehe 

Dah macam kemaruk pulak tukar background bagai ni.. :3

Ye.. ye kepada peminat RunningMan mesti kenal kan siapa lelaki kat belakang tu?? Tapi kepada yang tak tengok cerita tu and tak pernah tengok lelaki tu.. Lelaki itu namanye >>> Lee Kwang Soo.

Hehehe he is so sweet right.. Nampak macam anak kecil je..

Lagi satu.. Header Asyu tu problem sikit.. terkecil pula.. Asyu pun tak tahulah kenapa dia buat hal.

Semua Asyu tukar.. tapi design tu tak sangat sebab takut isi dia lari.. karang penat pulak korang nak kejar.. 

Btw Cerpen aka cerpan tu bakal disiapkan.. tapi tak tahulah lepas raya or sebelum raya..

Penat sangatlah hari ni... tengoklah malam nanti Asyu sambung tulis lagi ye.. kalau sempat siap Asyu post.. kalau tak harap maklumlah tau..

Okey tu je nak menyembangnye.. Assalamualaikum.. kita jumpa dua tiga hari lagi... byeII luv u all.. take care u all.. ^_^

2 comments:

  1. bestnyer....nak buat juga mcm ni???x jdi..huhuhuhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe nak buat macam ni jugak ke siti khatijah? nnt syu tolong buatkan.. ada fb syu kan? pm syu apa yg patut nnt syu tolong ubah sikti2.. syu pun tak pandai sangat

      Delete

Dah baca Harap KOMEN Boleh bantu Asyu :)