SELAMAT MEMBACA... RAJIN-RAJIN LA TINGGAL KOMEN...

kawan2 sporting..

Google+ Followers

Tuesday, 25 June 2013

MOVIE PREVIEWWWWWW by ASYU

                     Wah~~~!!! Hehehe hari ni Asyu rajin sikit.. sikit je.. Nak kongsi something ngan korang. Baru-II ni Asyu pergi tengok wayang.. Hari Ahad ari tu... ala minggu lepas laaaaa!! ( tetiba je nak memarah... sowyyy)

               Hah~! Asyu pergi tengok cerita World War Z.. Hahaha.. Asyu suka, Asyu suka (ala-II mei-II)


ni cover utama dia...


                           Okey lah.. korang nak tau ke ni citer pasai apa?


sinopsis ala-II Asyu...

                 Cerita ni mengisah seorang bekas tentera ( tentera PBB ada ke??) yang ada family. On one fine day ni.. dia nak antar 2 org anak dia g skola ngan bini dia.. tetiba.. masa tgh sesak tu.. ada letupan dan kekecohan. Dia pun p la tengok.. N teka apa yang dia nampak??? dia nampak... Orang kena gigit dengan org... yang ironiknya.. lepas kena gigit orang tu jadi zombi.. Pendek kata cerita ni pasai zombi.. pastu bermula episod dia nak cari jalan untuk selamatkan diri dia, family dan rakyat amerika yang masih normal.

        

                  Wahahahaha~! pendek giler sinop Asyu.. BTW rating yang Asyu kasi dari 5 bintang ialah 5 bintang!!!! Memang superbbbbbbb!!!  Dia punya efek, penjiwaan watak, gmbr, bunyi memang the bEST! PSstt... Hero dia BRAD PITTT!!! (sesuka hati je eja macam ni..)


                       Oh ya, kalau korang ada sakit jantung ke, darah tinggi ke, dan penyakit yang tak boleh terkejut... JANGAN TENGOK CERITA NI!!! Serius.. masa korang tengok cerita ni memang confirm korang akan tersentap-II. hahahaha.. Tapi bestttt giler lagi best dari cerita Man Of Steel.. yang Asyu tengok sebelum cerita ni.. Man of Steel pun best gak... tapi.. Cerita dia just simple la.. cuma ada beberapa perubahan.. untuk cerita Man Of Steel.. 4 bintang dari 5 bintang!!! hehehe


tangkap sendiri kat depan kaunter.. hehehe.. nampak handsome kan.. kawan Asyu kata... 'dia x malu.. dah pakai baju superman pun nampak BULU DADA!' hahaha klakar dowh~! BTW superman ni x pakai seluar dalam kat luar dah... hahaha


ni ada beberapa pic yang Asyu tangkap masa g tengok World War Z...


gaya x boleh blah asyu ni.. hahaha


adik aku bukan main lagi dia... berani tolak brad pitt aq siap kooooo



jgn lepaskan peluang tangkap gmbar bersama superman sender didalam.. hahaha


Yong Hwa.. x dapat orang betul... poster pun jadi Asyu niiii

Sempat lagi singgah arked


adik Asyu... bukan main lagi ngan SMG dia...



gmae yng satu-IInya aq n cik Myera G-Funk (kwn skola, blogger, fb hahahaha) main...


wow~!... macam betul-II naik kereta.. hahaha sempoi je depe punye posssttttttt


sempat lagi pergi kedai haiwannnnnn >_< they all so cuteee ghhhhh...


Wah~! kura-II punye tugu negara.. hahahaha


memang peel depe(kura-II) ek panjat belakang masing-II???


Ku berenang-II sesuka hati ku~~~!!! (kura-II tu kasi tau Asyu)


Grrr~! Apa pandang-II ada hutang ke??! (dia yg kasi tauuuuuu)


nak candid la kiranya ni.. hahaha


nampak x panasnya Ipoh masa ni.. Dah berpeluh Asyu....  (jerebu-II)


Hahaha... last pic with my NBFF (fikir sendiri la maksud diaaaa)


Okey sampai disini sahaja.... Away dulu.. Assalamualaikum semuaaaaaaaaaaaa~!!!!!!!

No comments:

Post a Comment

Dah baca Harap KOMEN Boleh bantu Asyu :)