SELAMAT MEMBACA... RAJIN-RAJIN LA TINGGAL KOMEN...

kawan2 sporting..

Google+ Followers

Saturday, 9 February 2013

Entry suka2

        Tajuk tak boleh blahkan? kan? Hahahaha sebenarnya Asyu tengah bosan ni... tak de sapa nak layan Asyu menyembang... Kesian tak? Kesian la...

         Hidup ni kadang-kadang best.. kadang-kadang bosan.. Hahaha Asyu dah mula merapu... Huk Oloh.. Emo lak Asyu malam ni... : (   Apa kata malam ni.. Asyu ceritakan pasal rancangan televisyen yang Asyu suka tengok.

         Asyu suka cerita yang mencabar. Like realiti show.. Hm.. memang best!!! Macam cerita Runways Model, Running Man.. Hahaha tapi.. semua cerita yang Asyu suka ni.. Ada dekat Astro!!! Umah Asyu mana ada Astro.. >-<

antara citer realiti yg Asyu suka..

       

           Lagi Asyu suka cerita yang berunsurkan medical.. hehehe Masa kecik2 Asyu nak jadi doktor.. tapi x pandai.. so Asyu layan cerita berunsurkan medical je... hahaha


       satu cerita yang menarik! >_< Time Slip Dr. Jin the BEst! Menggunakan istilah medical yang tepat... ^_^ watak2 dia pun handsome n cantik hakhakhak ... Gambar dia buat operation segala pun.. huhu~ kalau korang tgh makan tgk citer ni memanglah memang.. Asyu tak pe.. memang suka buat hal gila ~ >__< ~ Sampai abang Asyu marah. Ada ke tengah makan Asyu layan citer ni...


Satu lagi cerita berunsurkan medical.. ~_~ hahaha I Like it ahahah You Like it Ahahah.. Ni cerita 18sx tau.. hahaha tapi Asyu dah tengok sejak umur budak sekolah rendah [tak ingat bila)...  cerita ni pun best!!! Banyak info leh dapt.. Tapi janganlah contohi sosial life depe...


          Setakat ni apa macam taste Asyu ??? Best dak?? hahahaha FYI [pengaruh tv] Asyu suka cerita English tau.. n KOREANS hahahah  nak tau2 jom tengok..


                                      Rooftop Prince... hehehehe comel tul citer ni.. i LIKE!!!


                                           
                                        Jane By design.. Hahaha Fashionista.. Erk.. betul ke Asyu eja?


                                                    Siapa tahu cerita nI??? Bestkan??? hahahahah


          Okeylah sebelum Asyu makin merapu.. I SAY BYE2 hihihihi.... Sok lusa Asyu masukkn Entri baru tuk novel, cerpen, fantasi bagai... Tapikan jadual Asyu full cuti ni.. Tak tau la macam mana.. Asyu akan masukkan jugak cerita2 tu.. jangan risau >_< sebenarnya ada byk lagi cerita yg Asyu suka tgk tapi.. maleh n dah ngantukkn Lain kali je la.. Okey bye2 tata, titi, Sayonara, Adious Amigos!!! O ^ O''' jumpa lagi lain kali... ^_^


                                                                          

No comments:

Post a Comment

Dah baca Harap KOMEN Boleh bantu Asyu :)