SELAMAT MEMBACA... RAJIN-RAJIN LA TINGGAL KOMEN...

kawan2 sporting..

Google+ Followers

Tuesday, 7 February 2017

Excited gila!!!

Assalamualaikum korang
Excited sungguh nih!!!
Akhirnya Asyu akan ada buku.
Walaupun hanyalah Antologi (Ada satu je cerpen kita)
Tapi rasa bermakna sangat
Lagi2 ini adalah projek amal.
50% dari hasil jualan akan disumbangkan kepada rumah anak yatim
Guys kalau rasa nak order boleh PM dekat FB atau IG ye
fb : Nur Syuhaidah Ayub(asyu)
Ig : Asyuasyura

Nanti Kita update harga ye,
Nak ambik order dulu. stok limited

COMING SOON
Kedengaran ketawa kecil di sebelahnya. Pantas Qaseh mendongak. Kacak. Wajah yang sangat maskulin, dengan jambang dan kumis yang ditrim rapi, bibir yang merah dan basah, hidungnya... mancung tetapi tidak terlalu tinggi, elok sahaja terletak di wajah itu. Mata itu, mata yang tajam, anak mata berwarna hijau... Hijau? Qaseh termalu sendiri.
-

...
“Penat rupanya bercakap sorang-sorang ni. Awak memang berat mulut ke?” Qaid masih ramah berbicara. Qaseh menayang sengih.
-
Qaseh Laila si pelukis yang sering mengangkut kanvasnya.
Qaid Laaiq pemuda bermata hijau
Apakah kisah antara mereka?
-----

Kisah simple tapi sweet (sweet sangat :P ) hehehe...
Pasal Jodoh
;)
Awek Kedah dengan Mamat Perak :*
Yang pastinya tak merumitkan kepala otak anda kihkihkih :D
Nak baca full? B)
Boleh je, nantikan Antologi Cerpen
#SetulusKasihUntukMu :)
Kalau ada yang nak PM ye... ;) :*
Projek ini merupakan projek amal dimana 50% hasil jualan akan disumbangkan kepada rumah anak yatim terpilih :D
Melibatkan 10 orang penulis yang lain termasuklah saya

No comments:

Post a Comment

Dah baca Harap KOMEN Boleh bantu Asyu :)