SELAMAT MEMBACA... RAJIN-RAJIN LA TINGGAL KOMEN...

kawan2 sporting..

Google+ Followers

Wednesday, 8 February 2017

17/2/2017 Last Order!!!

Assalamualaikum guys!
Nak bagitahu last order antologi hakak 17/2/2017 tau
Cerpen Kalau Dah Jodoh Kita hanya ada dalam antologi ni sahaja
Print on demand,
maknanya kalau lepas 17/2 ni order, alamatnya kena tunggu lamalah sebab nak kumpul order balik


COMING SOON...
Kedengaran ketawa kecil di sebelahnya. Pantas Qaseh mendongak. Kacak. Wajah yang sangat maskulin, dengan jambang dan kumis yang ditrim rapi, bibir yang merah dan basah, hidungnya... mancung tetapi tidak terlalu tinggi, elok sahaja terletak di wajah itu. Mata itu, mata yang tajam, anak mata berwarna hijau... Hijau? Qaseh termalu sendiri.
-
“Penat rupanya bercakap sorang-sorang ni. Awak memang berat mulut ke?” Qaid masih ramah berbicara. Qaseh menayang sengih.
-
Qaseh Laila si pelukis yang sering mengangkut kanvasnya.
Qaid Laaiq pemuda bermata hijau
Apakah kisah antara mereka?
-----
Tajuk cerpen : Kalau Dah Jodoh Kita
Tajuk buku : Antologi Setulus Kasih Untukmu
Kisah simple tapi sweet (sweet sangat :P ) hehehe...
Pasal Jodoh
;)
Awek Kedah dengan Mamat Perak :*
Yang pastinya tak merumitkan kepala otak anda kihkihkih :D
Nak baca full?
Boleh je, nantikan Antologi Cerpen
#SetulusKasihUntukMu :)
Kalau ada yang nak PM ye... ;) :*
Projek ini merupakan projek amal dimana 50% hasil jualan akan disumbangkan kepada rumah anak yatim terpilih :D
Melibatkan 10 orang penulis yang lain termasuklah saya

1 comment:

  1. Salam rakan penulisku,Teruskan usaha menghasilkan karya..semoga terus maju...jangan lupa juga lawat blog sya ya kat https://ceritaberemosi.blogspot.my/

    ReplyDelete

Dah baca Harap KOMEN Boleh bantu Asyu :)