SELAMAT MEMBACA... RAJIN-RAJIN LA TINGGAL KOMEN...

kawan2 sporting..

Google+ Followers

Wednesday, 18 February 2015

LIEBSTER AWARD by Xennov

LIEBSTER AWARD by Xennov

Erk... ni first time kena tag tuk award ni *erk... award ape ni?* btw thanks Tee memberiku peluang untuk menanyakan soalan pada bloggers lain... hahahaha
#sowatderules
                    + Answer the questions

- Nominate others bloggers                   
    
                + Create your questions

- Notify your nominate   

1. Apa ciri-ciri suami idaman? Berikan 10 ciri gila-gila.erk... apa punya soalan da tee ni -_-'''

1 Hm... tak nak handsome sgt *nanti akak cemburu*
2 Poket kena ada isi, *bukan tisu atau sampah ye... duit le... Bukan le nak kaya... just nak yang ada duit. Karang tak pepasal eden yang kena tanggung anak teruna orang*
3 Ada rumah *wajib nihhh... klu x de rumah ada sebidang tanah pun jadilah... bukan tamakkkkk tapi untuk masa depann*
4 Anak yatim *gila kejam, heee ni kes x nak bergaduh balik kg sapa raya nnt... tak nak jadi isteri derhakakannnn*
5 Ada kija *berkaitan dengan no 2*
6 Sayang mak bapak SAYA *klu tak suka or hormat or sayang ku tendang masuk lombong*
7 Terima diri ni seadanya *hahaha sedar diri (tunjuk dahi sendiri) i'm not perfect!*
8 Hantu Novel macam diri ni *baru geng!*
9 Rajin baca karya SAYA *ni baru laaaa idaman pujaan*
10 BERIMAN *kalau yang atas2 tu ada... tapi ni tak de... TERUS REJECT. Diri ni tak sesempurna mana, biarlah ada yang boleh membimbing diri ni*

macam tak berapa gila2 je... hahaha


2. Bila kali pertama anda dilamun cinta kepada seorang jejaka. Dan tulis kisah serba sedikit tak kurang tiga ayat.

Hm... cinta diam2 pernah leee *sorang2 je perasan* Masa kicik2 kita ni rajin pergi main rumah jiran. Dia ada abang yang sangat2 macho kiranya best la klu ada boyfriend gitu... Kita selalu ngekor dia hahaha sampai pergi tangkap spider yang sangat ditakutiiiii!! *hebat x cinta diam2 ni*


3. Tinggi berapa?

Ni yang lemah ni... rasanya... dah lupe la... agak2 dlm 155. heeee nnt kita ambik pita ukur, ukur tinggi ye cik Tee


4. Nyatakan angan-angan yang tak akan pernah berlaku. Nyatakan 5.

Heeeee banyak tapi mintak 5 je kannn
1 Nak balik masa silam *huhuhu kita x mo masa sekarang, dulu kita ruleee!*
2 Nak cipta kereta terbang *punyalah malas manusia niiii*
3 Nak kawen dgn anak raja *memang x mungkinlahhh*
4 Nak ada duit berjuta *heeee mimpi je la*
5 Nak ada satu kedai buku yang dibuka hnya untuk NUR SYUHAIDAH *ASYU ASYURA* -Bestkannnnnn


5. Nyatakan nama novel yang pernah buat korang menangis gila-gila.

Lafazkan Kalimah Cintamu karya Siti Rosmizah -ni nanges tahap demam panas, fuhhhh tak nanges dah seminggu lepas baca buku ni, sbb air mata kering kuikuikui-



* Tag Random *tak de idea laaaa

TEE *bagi mu balik*

Soalan ku untuk MU

1 Karya Air Mata Terbaik yang pernah baca???  bagi 3
2 Memori memalukan *yang korang rasa malula... orang lain tak heboh pun*
3 Pengalaman pelik *apa je soalan aku ni*
4 Tempat holiday paling best pernah pergi dan apa yang menarik kat situ??? *tgh cari  tmpat nak g cuti*
5 Pernah baca buku FIXI tak? Klu pernah suka ke tak? Kenapa?


*jawablah soalan ni dengan bismillah hahaha soalanku tak bestkannnn*

sila tinggalkan link yeee pas jawab tu

2 comments:

  1. haiyoooo..... dahsyat wooo jawapan kak asyu. sakit nak tahan gelak. kak asyu tajuk salah... sepatutnya by xennovlah, sebab siti pulak yang buat soalan.

    ReplyDelete
  2. nahhh http://xennov.blogspot.com/2015/02/liebster-award-by-asyu.html

    ReplyDelete

Dah baca Harap KOMEN Boleh bantu Asyu :)