SELAMAT MEMBACA... RAJIN-RAJIN LA TINGGAL KOMEN...

kawan2 sporting..

Google+ Followers

Monday, 21 March 2016

Assalamualaikum semua... ^_^

Assalamualaikum semua

maaf lama tak up apa2 entry

sebabnya.........

Asyu berjaya! Dapat masuk UiTM! Akhirnya 2-3 tahun menunggu barulah dapat khabar baik ini... rezeki masing2 kan...

Cuba teka asyu dapat course apa? Sapa yang follow fb asyu tahu lah asyu dpt  course apa...

course yang paling best dalam dunia ni!!!

Penulisan Artistik!!!

wahhhh hahaha happy teramat sangat!!!!

nak tgk tak gambar2 Asyu n kwn2??

antara kawan serumahhh ^_^
yg pegang camera ni 'sayang' aku hahaha roomate leee

ni masa minggu mds ( ^_^ ) housemate dekat puncak Alam

yeppp kami rules!!!

hahaha ni aku tertangkap gambar teddy bear kena jemur... 
kawan aku usik Mr Ted (lecture kami) sbb nama gelaran diakan mr Ted (teddy)

jalan2 lah kiteee

aku n lin (housemate)

aku, eika, siti (sorang perak, kelantan, sabah)

my second teater di sana... hahaha 

Uitm Shah Alam (induk)

Aku!!!

Another me!!!

gelagat abg2 PM dalam hari terakhir... sgt lawak 

pagi hari akhir.... muka semua sembab... maklumlah MDS kannnn

aktiviti MDS yg TERBESTTTT last2 aku nanges sbb prof buat drama

yg ni sgt lawakkkk...
abg PM ni ngorat budak baru cam aku atas pentas...
abg tu dekat, budak tu lompat, lari... lawak gilalah

onthe way ke puncak alam

last day dengan adik di ipoh

belanja adik kesayangan makan KFC


HAhahaha itulah perjalanannyaaaa
tunggang terbalik kannn


last day dekat ipoh, bawak adik makan kfc
then esoknya gerak ke puncak alam (mds disana)

ada housemate, roomate (roommate dkt puncak alam jadi housemate dekat puncak perdana)

then gambar2 aku n the geng puncak perdana (housemate n roomate)

then aku gedik sensorang tangkap gambar hahahaha

tu je buat masa ni....

oh ya baju putih tu aku masuk kesatria negara... (JOM KITA KAWAD!) hahaha entah lepas ke tak aku nak kawad nnt

1 comment:

Dah baca Harap KOMEN Boleh bantu Asyu :)