SELAMAT MEMBACA... RAJIN-RAJIN LA TINGGAL KOMEN...

kawan2 sporting..

Google+ Followers

Sunday, 17 March 2013

One Milion Women Purple Walk!!! ^__^*

   Korang2!!! best la.. hari ni.. Syok wo~ Asyu kata. hari satu Malaysia mengadakan aktiviti One Milion Women Purple Walk!!  hehehe sapa ada follow benda ni? seluruh negara buat. Asyu cam biasa ikut jugak benda ni tapi buat kat Ipoh la.. Kami jalan dari Sekolah STAR sampai la ke Padang POLO ... Huhuhu Jauh tu..
ni ada gmabr2 sikit tapi x ikut urutan.. x reti Asyu nak ubah dia..


                                         

ni dekat padang sekolah STAR.. Ramai Gila.. Dekat 5 ribu.. ni bru dekat sini.. belum tambah yg lain2...
tapikan.. Nikan aktiviti tuk pompuan.. yg byknye lelaki.. hahaha byk la plak jantina ni..
masa ni.. tgh wat arobik.. panaskan badan AndA!!!

Pastu kami pun mulakan perjalanan kami..........
huhuhu Walaupn Jauh(jauh la sangat) tapi x terasa penat pun. sbb kawan2 Asyik bersembang dan melalak..
yg bengang tu ada la budak2 skola mana tah.. Sibuk bunyikan hon. Ala hon yg jenis tiup2 tu.. dari start jalan sampai la kat Padang POLO rasa nak hentam je bebudak tu.. Huish.. Sabor2





Baru meredah padang POLO.. Tak sangka terkena jerangkap samar.. Hhuhuhu Kasut tu nampk cam cantik je bercorakkn.. Padahal terkena LUMPUR!! Huhuhu kesian kasut Putih kitaorang...



Masa ni bru sampai.. penat x hilang lagi..
So kita orang punterus duduk.. lantak la orang nak kata apa..
hahahaha




 bajet muka comel je kwn2 aq ni.. Amy n Nad
 asyik nak tangkap gmbr dia je.. ni la tuan punye kamera Myera G-Funk
hantu kamera dr Kiri- Apeq(aini) Shima, Mien, & Ana

Ni lak gmbr yg kitaorang tangkap lepas duduk rehat dan menyanyi sampai terkeluar anak tekak dengan penyanyi apa tah nama dia.. hahaha

Beg ungu tu Godies dari aktiviti ni.. HUHUHU SERONOK




Gambar lepas penat tunggu hadiah cabutan.. Tapi Asyu tak DAPAT!!! sedew3 Huhuhu  = x =..
Sorang je dari skola kitaorg dapat.. Nama dia Nabila Hawa.. dapat Samsung Tab TUHHHHHH
HUHUHU geram den!!!





 
            

 Ni lak gambar ngan artis AF kot.. klu x silap Asyu la.. hahaha
satu kelas berdiri atas Podium yg kecik.. Rasa cam nak runtuh jew.. O_o

Ni masa tgh tunggu cikgu Nak Balik DAH!!!


Dalam Bas.. ONTHEWAY BALIK!

KAt POlo X de Kerje.. PUnye Olang

Post Maut kat tepi Pokok!! Kat Polo Gak



Kwn2 India Asyu.. Comey2 kan kan...


K la.. tu je.. post kali ni.. hahahahaha nnt Asyu sambung novel.. btw Cerpen tu dah nak siap hahaha sabor jelahhhhhhhhhhhhhhhhhhh


No comments:

Post a Comment

Dah baca Harap KOMEN Boleh bantu Asyu :)