SELAMAT MEMBACA... RAJIN-RAJIN LA TINGGAL KOMEN...

kawan2 sporting..

Google+ Followers

Saturday, 20 April 2013

Gwiyomi.. ~ hehehe Asyu dah terjebakkk~

                     Sapa pernah dengar 'Gwiyomi' angkat tangan!!! (bajet nampak je >.<''') Okey-II korang boleh turunkan tangan. Ehem-II.., (gatal tekak pulak) Okey sesi pembelajaran kita pada kali ini ialah.... GWIYOMI!! Apa anak-II??? (Gwiyomi~korang jawab) Hahaha hajat nak jadi cikgu.. tapi belum tiba masanya.. hahaha -Haip, Asyu stop this crap!- kan dah kena marah.. =_='''

                     Okey Gwiyomi ialah satu tarian baru.. Nak tahu kenapa benda ni terkenal sangat... Sebab tak penat pun buat benda ni... Alah setakat goyang-goyang tangan je.. Muahahaha -Mesti korang pelik, goyang tangan pun boleh femes ke???- Tapi tarian Comel.. bertambah comel bila orang yang buat tu Comel macam Asyu.. Hahahhaa ~perasan lagi~ -_-..

                       Oh ye, Gwiyomi ni merupakan satu lagu Korea. Nama Penyanyinye... Hari klu tak silap Asyu la... Korang seacrh je kat pak cik google.. Keluarlah segala yang korang nak tau.. Benda ni memula terkenal dekat Koreala... negara yang menciptanye.. ^_6 hehehe jangan marah.. pastu mulalah merebak ke seluruh dunia.. Mula-II kat Thailands ngan Philiphines.. pastu bru negara Asia yang lain..

                     Semua orang buleh buat.. budak umur 2,3 tahun pun boleh buat... Nak ke caranye... klu nak Asyu masukkan.. Hehehehe Nampak tak betapa gigihnye Asyu cari cara tarian Gwiyomi ni...


senang je... Jom ramai menari..(boleh dikira tarian ke??



Ni Orang Malaysia kot??!!
Yang ni memang femes dekat FaceBook.. hehehe asyu dah tengok dua tiga kali dah..
Comellllllll >>.<< <3


Salah satu orang Korea yang Asyu suka tgk.. (Pelakon kot??) Hehehehe Asyu ni bukan peminat Korea sangat sorry.. tapi klu lakonan atau nyanyian tu menyentuh hati Asyu.. Asyu akan ingat sampai bile-II


                  Ala... Real Player ni tak kasi share link la.. Asyu ada dua video pasal Gwiyomi ni... Hehehehe Sejak dua tiga hari ni bila Asyu jumpe sesapa Asyu sebut ~Gwiyomi~ =COMEL hehehe Apa dia anak-II??? ~GWIYOMI-korang jawab!~ hehehe Asyu dah mula dah...... Okey hari dah semakin lewat Asyu semakin mengantuk.. Beberapa kali tersengguk dah ni.... Okeylah... Bye2 Assalamualaikum.. dan Goodnite... Luv You Alll.......


No comments:

Post a Comment

Dah baca Harap KOMEN Boleh bantu Asyu :)