SELAMAT MEMBACA... RAJIN-RAJIN LA TINGGAL KOMEN...

kawan2 sporting..

Google+ Followers

Tuesday, 16 April 2013

WEt DrEaM???!!!!

                    Hah?! Apa yang Asyu merapu ni??? Astagfirullahalazim... Aip2!! Jangan terkejut sangat... Ni adalah pengetahuan umum ya.. sayang2 Asyu semua.  Bukan apa ada kawan Asyu tanya.. "Perempuan ada wet dream tak?" ADA! Bukan hanya lelaki yang akan menghadapi mimpi yang merapu ni.. Tetapi perempuan turut mengalami hal yang sama..

                    Macam biasa tanda-tanda yang korang mimpi 'ehem-ehem' tu ialah korang akan basah. Mungkin perempuan tak banyak.. basahnye sedikit sahaja. Hehehe... jangan nak buat muka pelik... Asyu tau sangat korang nii.. >>,<<<

                   Tapi ada juga perempuan yang takkan dapat wet dream ni.. sampai bila-bila. Kiranya benda ni ikut nafsu jugak la.. Apa-apa pun kalau bangun pagi tu rasa basah... jangan terus solat lebih baik korang mandi hadas besar dulu.. Mana la nak tau.. Kalau-kalau korang mimpi bukannya berpeluh.

                  Mimpi yang dikatakan mimpi basah ada dalam pelbagai bentuk. Yang pastinya apabila bermimpi korang akan rasa bernafsu... Hah.. Tu la signal dia. Contoh mimpi basah ialah>>> Kahwin >>>doing something.. ehem2>>> dan pelbagai lagi. Kalau mimpi lelaki handsome pun boleh jadi mimpi basah.. Ala.. Konfem aktif dan silent reader Asyu ni faham. Dalam novel2 ada banyak... hehehehe.. siapa yang rajin baca novel will understand..

                   

#JANGAN TAU TIDUR JE...
hehehehe nnt jadi lembu plak



#MUMMY ADEQ MIMPI JUMPE ADI PUTRA#
#STAY ALERT#
Alololo jaga2 ya Sayang jangan sampai jadi WetDream pulak..




#BEWAREEE!! WET DREAM#

Hamboiii melampau2 ketakutan dekat wet dream ni... X de makna nye...

        

                   Jangan nak takut. Perkara ini adalah sesuatu yang biasa. Kalau korang tak menghadapi pun jangan takut sebab benda ni ikut hormon atau nafsu korang.. Hehehe kalau dah banyak sangat wet dream korang tu.. Asyu nasihatkan pergi je NIKAH CEPAT2 hahaha. ^_6 jangan marahhhhh

                    Tapi jangan pulak pergi kahwin lari pulak... Itu dah jadi hal lain.. Asyu  tak tau... Jangan lari.. kalau suka sama suka.. Pergi bagitau Mak or Ayah korang. Jangan takut kalau korang nak sesuatu yang baik (kahwin tu baik tau ><) Kesian kat mak n ayah korang... nnt bersedew jew.. X mo2 ek.. Okey GOoD GirIZ ( Asyu bajet semua yang baca ni perempuan, Klu lelaki pun x pe.. hehehe GoOD BOYz!!)

                     Hahahaha sampai sini je coretan Asyu kali ni.. Pasal Novel n Cerpen Asyu x sempat nak sambung la korang... Mabye klu ada kelapangan Asyu buatkan ye.. Sekarang ni sibuk ngan PBS.. Ramai kawan2 blogger (ckgu n murid STPM) update pasal PBS ni... Klu nak Tau g LA INTai!! hehehe


                      OKeylah BYe2 Assalamualaikum.. Dan Salam Sejahtera Semua!!!! >3< sayang SEMUA!! MUahks!! <3 <3 <3

2 comments:

Dah baca Harap KOMEN Boleh bantu Asyu :)